Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Утеплювач


Утеплювач

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Усім здоров'я і продуктивності під час карантину. Поки триває карантин, вирішили утеплити нашу студію звукозапису. Це одноповерхове приміщення, що стоїть відокремлено, коротше кажучи це колишній гараж. Хочемо утеплити його, так як взимку теж відбувається запис музики, а там досить холодно. Який матеріал використовувати в даному випадку? Дякую за професійні поради.

0

2

Пінопласт - універсальний утеплювач. Дешевий, простий в монтажі, найтепліший і не промокає. Замовляйте плити пінопласту не менше 100 мм, буде тепло. Зверху поштукатурити, підлогу і стелю можна утеплити екструдтрованним пінопластом.

0

3

Якщо це студія звукозапису і там у них дорога апаратура, я б радив утеплювати мінеральною ватою, так як вона не горить на відміну від пінопласту. Пінопласт горючий матеріал, що збільшує можливість виникнення загоряння та пожежі.

0

4

У вашому, конкретному випадку - ідеальний варіант це мінеральна вата. По-перше вона не горить, як було вірно підмічено в попередньому коментарі, по-друге - мінеральна вата володіє відмінними звукоізоляційними властивостями, ці два пункти, як раз, дуже важливі для приміщення призначеного для студії звукозапису. Тому раджу утеплювати мінеральною ватою. Замовити і почитати характеристики і відгуки можете на сайті Пан Тепло

Отредактировано Макс Нефедов (2020-04-20 22:13:41)

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Утеплювач


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz