Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Родительское собрание » Корисні поради для вагітних, які бояться пологів


Корисні поради для вагітних, які бояться пологів

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Термін скоро вже. Вагітність вся добре пройшла, спокійно, але лікар натякає, що можливо доведеться робити кесарів - таз вузький занадто. А я і кесаревого, і природних пологів боюся ... Є якісь корисні поради для вагітних, які бояться народжувати?
Постійно шквал думок в голові:

• А що якщо анестезію неправильно введуть і я або дитина постраждаємо?
• А що якщо зустрінеться криворукий лікар?
• Що якщо в пуповині дитина заплутається?

Причому повторюся, що ніяких проблем немає. На УЗД я бувала всю вагітність регулярно, на підготовку ходжу, прогнози більш ніж райдужні, але все одно безпідставний страх якийсь. Як з цим впоратися?

0

2

Почитайте, наприклад, ці корисні поради для вагітних, дослухайтесь до них і заспокойтесь. Якщо вам страшно народжувати, подумайте про тих жінок, у яких безпліддя. Вони мріють опинитися на вашому місці, роблять еко, деякі використовують заморожені донорські яйцеклітини, а іноді і донорську сперму щоб зачати. А хтось і зовсім погоджується на усиновлення, пройшовши серію невдалих спроб.

Я пишу це не щоб вас налякати, а щоб навпаки, ви зрозуміли, що ви щасливиця. Та й в 21 столітті не варто боятися народжувати, навіть через кесарів. Не в полі ж будете народжувати, в а в медичному закладі).

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Родительское собрание » Корисні поради для вагітних, які бояться пологів


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz