Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » У Шеф-Повара » Бутерброди


Бутерброди

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Привете усім. Я ось що хочу спитати. Хто користувавсь бутербродницею? Чи зручна вона взагалі? Думаю, може купити. У нас у сім'ї бутерброди усі люблять. Та й на роботу та у школу кожному завжди треба по бутерброду приготувати.

0

2

Мені більш подобаються бутерброди, як готуються у духовці. З колбасою та сиром. Сир розплавляється, тянется, та виходить щось схоже на піцу.
Якщо б бутербродниця коштувала би десь до тисячі гривень, то може й купила би.

0

3

Я дивився бутербродниці, вони й коштують недорого. До тисячі гривень можна знайти без проблем.
Тільки от як їх вибирати, та на що треба дивитися, я не знаю. Тому що ніколи цим приладом не користувався.

0

4

Жорик написал(а):

Привіт усім. Я ось що хочу спитати. Хто користувавсь бутербродницею? Чи зручна вона взагалі? Думаю, може купити. У нас у сім'ї бутерброди усі люблять. Та й на роботу та у школу кожному завжди треба по бутерброду приготувати.

У мене дома є бутербродниця https://allo.ua/ua/buterbrodnicy/    Користуюся доволі часто. Наприклад, кожен день роблю собі бутерброди на сніданок та на роботу. Хочу сказати, що за допомогою бутербродниці робити бутерброди набагато зручніше та швидше.
Коли будете вибирати собі бутербродницю, зверніть увагу на потужність приладу на на пластини для приготування. Є пластини для приготування не тільки звичайних бутербродів, але й  вафель, гриль, кексів, омлету, горішків, різного печива, пончиків, сендвічів.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/m/sm-h110bsn_1_.jpg

0

5

Для меня это ненужная покупка, бутерброды и так не сложно приготовить.

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » У Шеф-Повара » Бутерброди


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz