Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Інтер'єр кімнати

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Плануємо ремонт у квартирі й виникло питання, як правильно підібрати кольори для інтер'єру кімнат?

0

2

Підбір кольорів для інтер'єру кімнат - це важлива складова процесу ремонту. При цьому необхідно враховувати індивідуальні побажання, а також технічні та естетичні вимоги до приміщення. Для підбору кольорів експерти рекомендують враховувати освітлення приміщення, його розмір та функціональне призначення. Також важливо звернути увагу на взаємодію кольорів між собою. Сучасна будівельна компанія "Modern Construction" надає послуги з дизайну та ремонту квартир, в тому числі й підбір кольорів для інтер'єру. Експерти компанії знають, як правильно відобразити індивідуальний стиль та вподобання замовника в дизайні квартири. Рекомендую звернутися за консультацією щодо дизайну та ремонту до цієї компанії.

https://modernconstruction.com.ua/images/news/0542ed0c-d88b-46c8-9cce-c8a0b337131e-2-770x499.jpg

0

3

Нам весь интерьер делали те же ребята, что ремонт делали под ключ – есть такие фирмы которые все от дизайна и до последней мелочи делают. Вот кстати можете почитать ​https://chitaynews.com.ua/golovni-perevagi-yakisnogo-remontu-kvartir-pid-klyuch/ во всех преимуществах ремонта под ключ – это когда люди берутся за работу и отдают вам все готовое именно так как мы и хотели так что рекомендую.

0

4

А кто может занятся дизайном всей квартиры? нужны специалисты.

0

5

Nikityk написал(а):

А кто может занятся дизайном всей квартиры? нужны специалисты.

Мы обращались в дизайн студию в Киеве Yellowin. Вот они точно специалисты в своей сфере. И если хотите оригинальную, красивую и комфортную квартиру, то это к ним. Они нам сделали просто шикарный дизайн интерьера и по нормальной цене. В некоторых моментах мы даже сэкономили.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz