Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Цифрове телебачення


Цифрове телебачення

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хочу підключити цифрове телебачення, порекомендуйте хорошого провайдера. А то провайдер, який надає послуги, останнім часом мені не подобається, дуже дорого і канали через раз показують, деякі взагалі не працюють. Я не задоволена.

0

2

Я взагалі зараз не дивлюсь телевізор, у нас звісно телебачення безкоштовне, бонусом йде до інтернету. Але я приходжу пізно з роботи, максимум це гляну в інтернеті щось та й все. Краще почитайте відгуки про того чи іншого провайдера.

0

3

У нас телебачення від провайдера https://apelsin.net/ua/domashnee-televidenie.html дуже задоволена якісними послугами, скільки каналів і  перегляд приносить одне задоволення, без зависань на самому цікавому моменті. Також доступна послуга кінозал, фільми від найкращих кіностудій світу . Відправити заявку на підключення можна онлайн.

0

4

Зачем такие сложности? Есть же интернет, где можно без труда смотреть буквально все, что Вам захочется. Знаете, у некоторых интернет провайдеров есть и IPTV. Например, Вечір. Ну и оплатить интернет Вечір без комиссии https://www.portmone.com.ua/r3/popovnyt … chernivtsi вот тут можно, так что я думаю, что это будет для ас идеальным просто вариантом.

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Цифрове телебачення


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz