Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » В здоровом теле - здоровый дух! » Коли треба звертатися до гінеколога?


Коли треба звертатися до гінеколога?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Скажіть, коли потрібно звертатися до гінеколога? Дехто каже, що потрібно робити це регулярно, навіть якщо немає проблем, а хтось стверджує, що треба йти лише за наявності конкретних симптомів. Поділіться своєю думкою та досвідом, будь ласка!

0

2

Я завжди вважаю, що краще попередити, ніж лікувати. Тому я рекомендую звертатися до гінеколога регулярно, а не лише у разі виникнення проблем. Зазвичай першим візитом до лікаря може бути огляд підліткових дівчат підлітків після початку менструації або першого статевого контакту. А також вагітних жінок, які планують зачаття або вже вагітні. Далі рекомендується проводити планові огляди щорічно або за індивідуальними показаннями.

0

3

Також слід звертатися до гінеколога у разі виникнення будь-яких симптомів або проблем, таких як біль у животі, порушення циклу, несправність матки або яєчників, аномальний вилив зі статевих органів, свербіж або печіння, а також будь-які інші неприємні відчуття. Не варто відкладати візит до лікаря, так як своєчасна діагностика може запобігти серйозним ускладненням.

0

4

Я вважаю, консультація гінеколога https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/gine … sultaciya/  потрібна у випадках, коли планується зміна методу контрацепції, при виявленні нових симптомів або проблем під час використання контрацепції, при плануванні вагітності або у вагітних жінок для відстеження стану та розвитку плода, а також після пологів для контролю за відновленням організму та відновленням репродуктивного здоров'я. Загалом, звертатися до гінеколога варто не тільки у випадках проблем, але й для попередження їх виникнення та збереження здоров'я жіночої репродуктивної системи.

https://i.postimg.cc/rsM6JZxC/29-03-2024-184742.jpg

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » В здоровом теле - здоровый дух! » Коли треба звертатися до гінеколога?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz