Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Посиделочки » Platinum от мастеркард


Platinum от мастеркард

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У моего мужа есть карта Platinum от мастеркард. Через неделю планирует лететь в Испанию по работе. Какие преимущества имеет в аэропорту?

0

2

Так, как у него есть карта Platinum, то главным преимуществом в аэропорту является возможность бесплатного посещения бизнес-зала https://mastercard.ua/uk-ua/personal/travel/mastercard-lounges.html. В залах такого типа предоставляют 3-х разовое питание, кресла flat-bed с видом на взлетно-посадочную полосу, доступ к интернету.

0

3

А які є перевірені мультивалютні віртуальні картки?

0

4

Хочу поділитися своїм враженням від використання мультивалютної віртуальної картки https://clhs.com.ua/ua/kartka-vilna-multivalyutna  від Банку «Кліринговий дім». Це дійсно надзвичайно зручний інструмент для подорожей. Завдяки віртуальній картці я можу легко оплачувати рахунки та робити покупки онлайн у будь-якій валюті, що значно спрощує мої фінансові операції під час подорожей. Більше того, відсутність фізичної картки забезпечує додатковий рівень безпеки, оскільки не потрібно хвилюватися про втрату або крадіжку. Рекомендую цю віртуальну картку усім, хто часто подорожує та цінує зручність та безпеку.

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Посиделочки » Platinum от мастеркард


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz