Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Весенние духи

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Хочу на весну себе купить новые духи,что можете рекомендовать?

0

2

Правильно, я тоже стараюсь каждый сезон менять парфюмерию, так как старая приедается и уже не чувствуется. Обычно покупаю  себе тестеры в интернет магазине  D&P perfumum https://dpukraine.com/ru/nishevaya-parfyumeriya/ . Там большой ассортимент парфюмерии по низкой цене. Отлично подходят, для того чтобы попробовать на себе разные ароматы. Есть даже отзывы от клиентов и рейтинг самых популярных брендов.

https://dpukraine.com/image/cache/catalog/14.07.2021/Y-23-264x264.jpg

0

3

Я тоже люблю вкусные ароматы . Ознакомлюсь с вашими рекомендациями на этот счет .

0

4

Я совсем недавно у Рarfumcity заказала себе вкуснейший аромат versace yellow diamond https://parfumcity.com.ua/products/vers … voda-90-ml . У них такое большое предложение по парфюмам, подберете там и себе подходжящий и супер вкусный аромат .

0

5

Я весною та й влітку також користувалася парфумом love catcher 100 мл. Там є ноти бергамоту, фрезії, магнолії, саме те, що мені подобається. Рекомендую цей сайт, якщо хочете придбати собі якісний та оригінальний аромат.

0

6

Обожнюю парфуми! Але де ж стільки грошей брати, щоб їх купувати....

0

7

Кирова Анастасия написал(а):

Обожнюю парфуми! Але де ж стільки грошей брати, щоб їх купувати....

Багато хто на розпив зараз купує парфуми.

0

8

Тарасов Остап написал(а):

Багато хто на розпив зараз купує парфуми.

Все правильно! Так і потрібно робити і я цей варіант для себе зараз маю як ключовий. Парфуми на розпив практикую замовляти через KI Fragrance . Дуже мені цей магазин імпонує! А ще люблю його тематичний блог погортати та почитати щось цікавеньке. Є чудова можливість прочитати про тренди, парфумерну сировину, новинки в світі ароматів та різноманітні популярні аромати https://ki-fragrance.com.ua/blog . Ну як від цього можна відмовитись?!
https://api-ki-fragrance.brandium.pro/uploads/width_830,height_482/uploads/parfum_z_zapahom_vishni_tom_ford_cherry_smoke_812619311d.jpg

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz