Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Вибір бронежилетів


Вибір бронежилетів

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Всім привіт, є потреба придбати бронежилети на фронт для наших чоловіків, збирали гроші і тепер потрібно робити закупівлю. Питання Як правильно вибирати бронежилети на фронт? На які критерії варто звертати увагу щоб вони дійсно були надійним захистом для людини?

0

2

Якщо ви вибираєте бронежилети для військових дій, то вам потрібно купувати мінімум з 4 або 5 класом захисту. А ще дивіться на вагу бронеплити і якість і матеріал плитоноски.

0

3

Я если честно, не в теме и не знаю как правильно выбирать бронежилеты, но думаю,что такие вещи следует выбирать в проверенных местах, чтоб не попасть на мошенников. Лучше прежде чем делать заказ, узнайте отзывы о продавце и если ли сертификат качества у товара

0

4

До бронежилету є особливі вимоги, по-перше потрібно дивитися на Клас захисту бронеплити, для вас це 4-5 клас. Друга вимога це вага, бронежилет не повинен бути занадто важким, адже тоді людині буде складно в ньому перебувати і пересуватися тривалий час. Також зайвим не буде, якщо в жилеті буде багато чохлів різних розмірів для рації, похідного ножа та іншого приладдя. Можете замовити бронежилети тут на сайті https://arp.co.ua/broneplyty-5-klasu-zakhystu/

0

5

Щоб не потрапляти на шахраїв - є дуже зручна в роботі єдина база боржників https://scanbe.io/debtors . Я завжди там перевіряю абсолютно всіх, з ким планую якусь співпрацю. Зараз дуже багато обману навколо і я вирішила перевіряти всіх, щоб убезпечити себе від проблем.

0

6

Всім привіт.
Ніколи в житті не думала що буду в цьому щось розуміти. Дуже популярний бронежилет у ЗСУ це Корсар М3с, М3м, бронежилет Osprey, бронежилет IOTV. Всі вони мають балістичний захист із кевлару чи з високомелекулярного поліетилену плечей, шії, горла, паху, та вони не дуже тяжкі. Можливо укомплектувати плитами різної ваги. Я особисто купувала бронежилет Osprey MK4 в інтернет-магазині "Супротив" https://www.suprotyv.com.ua/.

Отредактировано Kisevich (2023-03-21 14:31:25)

0

7

Ми також плануєм замовити партію броніків на фронт.

0

8

На передову без спорядження не підеш, тож я вас розумію. Все необхідне можна знайти в магазині "DEFPOINT". Вибирайте з найкращих цін. Я купила тут високоякісні військові https://defpoint.io/catalog/bronezhylity бронежилети. Це дуже якісний товар. Хлопці на фронті вже мали змогу їх в дії оцінити.

0

9

Таке військове спорядження потрібно обирати максимально уважно

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Вибір бронежилетів


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz