Зараз у нас на роботі зараз багато хворих на застуду. Хоча я вже не знаю, чи може то взагалі коронавірус. На лікарняний люди не йдуть, не хочуть гроші втрачати. Скажіть, які можна вітаміни пропити, щоб не захворіти?
Які можна вітаміни пропити, щоб не захворіти?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-28 15:33:58
Одягайте на роботі маску. Міняти її треба кожні дві години. Можна помазати під носом оксоліновою маззю. Ця мазь допомагає не захворіти, не заразитися.
Якщо можна, то дистанціюйтеся від хворих подалі.
Поделиться32023-01-28 15:37:12
Дякую за відповідь. Але це все відомі поради. Я намагаюся так робити. Але ось про оксолінову мазь я якось забула. Треба буде купити та мазати. Може й справді допоможе.
Але й вітаміни б також не заважали.
Поделиться42023-01-28 15:38:43
раз у нас на роботі зараз багато хворих на застуду. Хоча я вже не знаю, чи може то взагалі коронавірус. На лікарняний люди не йдуть, не хочуть гроші втрачати. Скажіть, які можна вітаміни пропити, щоб не захворіти?
Вітамінів зараз багато. Все залежить від того, які ви хочете купити - щось дорожче чи щось недороге. Якщо треба дієве та недороге - можете купити вітаміни С 500. Вони так і називаються. Та в одній таблетці добова доза вітаміна C.
А якщо хочете щось краще - я би вам порадив вітаміни групи D https://apteka-ds.com.ua/catalog/vitami … ny-hrupy-d Вони не тільки покращують імунітет, але й корисні для нервової системи, для зубів та кісток, для гормонального фону людини. Я би сказав, універсальні це вітаміни.