Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Я тут прочитала.. » інтернет-магазин секс шопа


інтернет-магазин секс шопа

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Привіт всім, підкажіть хороший інтернет-магазин секс шопа? Хочу урізноманітнити інтимне життя.

0

2

Інтернет-магазини, тим більше такі як "секс шоп", явно користуються більшою популярністю, ніж реальні магазини з секс іграшками. Я думаю, що багато пар хотіли б придбати собі, щось з секс шопу, але бояться йти в реальний магазин, а ось в інтернеті https://amurchik.ua/ua/catalog/dlya-nee … -kolgotki/ ви можете замовити будь-який товар, який тільки забажає ваша фантазія, і при цьому, залишитеся інкогніто.

0

3

Хочу поделиться полезным интернет-магазином, где мне удалось недорого купить смазку для секса https://prezervativi.in.ua/gel-smazki/. Гель Dolphi Sensual touch со стимулирующим, разогревающим эффектом способствует повышению чувствительности во время интимной близости и добавляет новые ощущения. Порадовала оперативность анонимной доставки, получилось купить две штуки по цене одной. Рекомендую.
https://prezervativi.in.ua/image/cache/catalog/data/products/dolphi/gel/gel-dolphi-sensual-touch-200-260x260.jpg

0

4

Мені теж це цікаво . Теж люблю купляти такі товари орстаннім часом .

0

5

З недавнього часу у нього з'явився свій улюблений секс шоп, я там якось замовила презервативи https://murmurua.com/skyn/ і паралельно доглянула різні і дуже прикольні іграшки для дорослих. З тих пір, якщо щось і замовляю ітз інтим товарів, то тільки у них.

0

6

А фалоимитатор стоит покупать?

0

7

Nikityk написал(а):

А фалоимитатор стоит покупать?

А чому б і не купити фалоімітатор https://dildom.com.ua/faloimitatori-ta-dildo/ . Я вже декілька місяців користуюсь і дуже задоволена. Тому обов'язково переходьте в секс шоп Dildom і обирайте для себе підходящий варіант. Бо вони є різні. Різні розміри, діаметри, кольори. Одні йдуть з акумулятором інші з батарейкою. Да і ціни різні. Можна обрати і за 1 тис грн і за 3-4 тис грн.

0

8

Мне тоже это интересно. ОЗнакомлюсь.

0

9

Мене нещодавно у них у секс шопі зацікавили вібратори для жінки https://safeyourlove.com/vibratory/ і тепер я всім раджу цей магазинчик. Тільки у них я зустрічала настільки великий і різноманітний вибір різних секс товарів.

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Я тут прочитала.. » інтернет-магазин секс шопа


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz