Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Чоловіча перукарня

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Дівчата, хочу підняти тему чоловічої перукарні.  Чи дійсно там стрижуть краще , ніж у звичайних салона в чоловічому відділі? Бо ціни там високі, але чи варто переплачувати? Бо  чоловік, і син хочуть, а я поки стримую, бо мені до вподоби і ті стрижки , що вони зараз мають у звичайного майстра. І порадьте, де у Києві стрижуть добре в барбершопі? Щоб порівняти.

0

2

Ну хотят ваши  мужики сходить туда-пусть сходят. Они же не говорят вам в какой салон идти чтоб сделать стрижку или покрасить волосы) А вы потом оцените результат.

0

3

А чого ви боїтесь? Що вашим чоловікам сподобається ходити в барбершоп ? Так це ж добре. Вони виглядатимуть гарно, доглянуто. Так, ціни там можуть бути трішки вищі, але не критично. Але там і атмосфера зовсім інша , ніж в звичайних перукарнях. Це так, ніби сходити в якийсь закритий чоловічий клуб, де тільки чоловічи розмови присутні, чоловічий запах та чоловіча краса. В мого чоловіка то свято, коли він йде стригтись)

Отредактировано клубника (2023-02-18 15:36:02)

0

4

А мой муж сейчас думает сделать татуаж головы . Кто сталкивался? Как считаете, стоит ?

0

5

yanka2 написал(а):

А мой муж сейчас думает сделать татуаж головы . Кто сталкивался? Как считаете, стоит ?

Многие его сейчас делают, смотрится на самом деле очень даже естественно . Могу вам порекомендовать классный салон красоты, у них делают татуаж головы https://ms-makeup.ru/services/trihopigmentacija/ . Можете ознакомиться с их примерами работ и услугами, думаю сделают ему там все очень хорошо .

0

6

Дуже важливо для барбершопу знайти надійного постачальника витратних матеріалів та обладнання. Хочу поділитись контактами компанії «Shine Style!», в якої магазин для перукарів https://shinestyle.com.ua/ua/ має у великому асортименті якісний товар для професіоналів. Ми в них регулярно замовляємо тонік для волосся  Fresh Heads men's Grooming Tonic Modern Day Gent, засіб для укладання волосся Menspire Rough stuff,  шампунь для волосся Impress відновлюючий For Damaged Dry & Color-Treated Hair та іншу якісну косметику. Рекомендую.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz