Привіт всім! Знайшов собі непогану роботу з написання текстів, і для її виконання мені потрібний ноутбук, бажано не дуже дорогий. Порадьте варіанти, і магазин, де його можна купити.
Який ноутбук купити?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-03-07 15:33:35
Зараз багато хто працює видалено, і для такого завдання підійде найпростіший ноутбук. Я нещодавно купував собі ноутбук, і його ціна була в районі 14 тисяч гривень. І він справляється з усіма завданнями, і за дизайном акуратний.
Поделиться32023-03-07 15:36:17
За такою ціною він мене цілком влаштовує, ось би ти ще підказав який саме за моделлю та брендом ноутбук собі купував, і в якому інтернет-магазині. Буду дуже вдячний за інформацію!
Поделиться42023-03-07 15:39:41
Я дуже задоволений моїм ноутбуком Lenovo V14 14 AG/AMD 3020E/4/256F/int/DOS/Greу https://ringoo.ua/elektronika/noutbuki який купила в інтернет-магазині Ringoo, дуже вигідно. Це надійний та швидкий пристрій, який чудово підходить для моїх повсякденних завдань, таких як робота в офісних програмах, перегляд фільмів та серіалів, а також спілкування з друзями та сім'єю через соціальні мережі.
Я особливо ціную його легкість та портативність, що робить його ідеальним вибором для тих, хто часто подорожує чи працює у різних місцях. Крім того, екран високої якості та звукова система дозволяють мені насолоджуватися контентом із максимальним комфортом.
Поделиться52023-03-07 19:30:20
Дуже задоволена своїм Dell з 8 Гб оперативної пам яті