Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Наша техника » Який ноутбук купити?


Який ноутбук купити?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Привіт всім! Знайшов собі непогану роботу з написання текстів, і для її виконання мені потрібний ноутбук, бажано не дуже дорогий. Порадьте варіанти, і магазин, де його можна купити.

0

2

Зараз багато хто працює видалено, і для такого завдання підійде найпростіший ноутбук. Я нещодавно купував собі ноутбук, і його ціна була в районі 14 тисяч гривень. І він справляється з усіма завданнями, і за дизайном акуратний.

0

3

За такою ціною він мене цілком влаштовує, ось би ти ще підказав який саме за моделлю та брендом ноутбук собі купував, і в якому інтернет-магазині. Буду дуже вдячний за інформацію!

0

4

Я дуже задоволений моїм ноутбуком Lenovo V14 14 AG/AMD 3020E/4/256F/int/DOS/Greу https://ringoo.ua/elektronika/noutbuki який купила в інтернет-магазині Ringoo, дуже вигідно. Це надійний та швидкий пристрій, який чудово підходить для моїх повсякденних завдань, таких як робота в офісних програмах, перегляд фільмів та серіалів, а також спілкування з друзями та сім'єю через соціальні мережі.

Я особливо ціную його легкість та портативність, що робить його ідеальним вибором для тих, хто часто подорожує чи працює у різних місцях. Крім того, екран високої якості та звукова система дозволяють мені насолоджуватися контентом із максимальним комфортом.

https://forumupload.ru/uploads/000f/da/1d/241/t728229.webp

0

5

Дуже задоволена своїм Dell з 8 Гб оперативної пам яті

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Наша техника » Який ноутбук купити?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz