Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Організація похорон в Києві


Організація похорон в Києві

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! В нашій родині трапилась велика втрата, померла бабуся, і тепер ми шукаємо ритуальну службу, яка б нам допомогла організувати гідні похорони в Києві. Порадьте перевірену ритуальну службу.

0

2

Прийми мої щирі співчуття! Можу порадити ритуальну службу, оскільки недавно поховав брата, який загинув на війні. Дана служба повністю бере поховання, на себе і ціни за їх послуги лояльні.

0

3

Прийми також мої співчуття, важко втрачати рідних! Залиш посилання на ритуальну службу, в якої ти замовляв поховання для рідної людини. Я ознайомлюсь з їх послугами, та дізнаюсь які на них ціни.

0

4

Моя родина зверталася в ритуальну службу "ПП Прядко" https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ritualni … horon.html для організації похорон брату в Києві.

Вони мають досвід у проведенні похоронних церемоній та можуть забезпечити повний спектр послуг, пов'язаних з організацією похорон, включаючи транспортування тіла, оформлення документів, підготовку та оформлення поминальної хати, похоронний кортеж та багато іншого. Звернувшись до "ПП Прядко", ви можете бути впевнені в якісному та професійному обслуговуванні на важкому етапі життя.

https://forumupload.ru/uploads/000f/da/1d/363/t602431.jpg

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Флудилка » Організація похорон в Києві


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz