Здрастуйте. Аналогічно, скільки вже відкладаю покупку на потім, що, напевно, цього року, все-таки настав час купити її. Буду в інтернеті дивитися, які вибрати, щоб не помилитися.
Морозильна камера потрібна мені!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-08-12 09:46:48
Можете вибрати для себе будь-яку морозилку, яка вам підійде за ціною та обсягом. Навіщо ускладнювати собі життя та підбирати так довго морозилку? Краще займіться приємнішими клопотами.
Поделиться32023-08-12 09:47:51
Давно мрію про нову морозильну камеру, підкажіть, яку варто придбати для домашнього використання? Може порадите щось із перевіреного, хочу собі подарунок на день народження зробити.
Поделиться42023-08-12 09:49:20
Давно мрію про нову морозильну камеру, підкажіть, яку варто придбати для домашнього використання? Може порадите щось із перевіреного, хочу собі подарунок на день народження зробити.
Я підібрав морозильну камеру https://allo.ua/ua/morozil-nye-kamery/ яка ідеально вписалася в дизайн кухні, все це завдяки шикарному вибору в магазині Алло.
Вибрав круту морозильну камеру, класичну і при цьому не дорогу. Замовлялв по інтернету, так набагато зручніше, у мене в місті магазину Алло нема. Я там купував раніше багато побутової техніки, коли ремонт на кухні робили. Служить ось уже понад 6 років, жодних претензій, все супер. Морозильна камера Gorenje, до речі.