Привіт! Дуже хочу покласти край звичайному курінню і перейти на електронну сигарету, але не можу визначитися, яку краще обрати. Вони так різні за дизайном, функціональністю та ціною. Можливо, ви користуєтеся електронними сигаретами і можете порадити якусь найкращу модель?
Яку краще обрати електронну сигарету?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-09 19:22:28
Привіт! Розумію вашу ситуацію. Я використовую вже деякий час електронну сигарету, і особисто рекомендую Juul. Ця модель має компактний дизайн, дуже проста у використанні і має великий вибір смаків. Також, вона надійна та легка у догляді. Можливо, вам ця опція підійде!
Поделиться32023-09-09 19:23:05
Привіт! Я теж думав про перехід на електронну сигарету і досліджував різні моделі. Я би порадив звернути увагу на Vaporesso XROS. Вона має хороший баланс між ціною і якістю, надійно працює і має багато налаштувань для контролю обласнювання. Також, ця модель підтримує використання різних типів нікотинових солей, що робить її дуже універсальною.
Поделиться42023-09-09 19:23:33
Доброго дня! Я особисто використовую електронну сигарету HQD KING 2000 https://allo.ua/ua/elektronnye-sigarety/ і дуже задоволений нею. Ця модель має багато переваг, включаючи потужну батарею, яка забезпечує тривалий час роботи між зарядками.
Вибір смаків і сили впливу на дим є дуже широким, що дозволяє налаштувати її під ваші потреби. Крім того, вона має стильний дизайн і зручну конструкцію. Мені особисто сподобалася її надійність і якість пару, яку вона виробляє. Так що, рекомендую розглянути SMOK Nord 4 як варіант для переходу на електронну сигарету.