Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Посиделочки » Дитячі іграшки

Дитячі іграшки

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Всім привіт. Цікавить компанія, з якою буду співпрацювати для оптової закупки дитячих іграшок. Цікавлять надійні компанії та якісний асортимент.

0

2

А які саме іграшки вас цікавлять, для якого віку дітей? Вам потрібно вийти на пряму на виробника, тоді ціна повинна бути найкращою.

0

3

Я вважаю, що всі діти повинні бавитись тільки якісними іграшками, які будуть виготовлені з натуральних матеріалів. Тому, віддаю перевагу тільки фірмовим та запатентованим товарам. І якщо плануєте продавати такі іграшки у своєму магазині, тоді зверніть увагу на компанію bontoy. Вони якраз пропоную якісні фірмові іграшки від більше ніж 30-ти відомих світових брендів. Всі товари оригінальні, тому користуються неабиякою популярністю. Вони пропонують вашій увазі настільні ігри Ravensburger https://bontoy.ua/ тривимірні конструктори, 3d пазли CubicFun  набори для творчості, художні набори Djeco, дитячу косметику, бластери x-shot і багато іншого. Тому, заходьте до них на сайт та дізнавайтесь більше інформації про товари та співпрацю.

0

4

Зараз  в інтернеті набагато зручніше купувати іграшки. І по вартості вигідніше

0

5

Друзі, а яка тематика іграшок вашим діткам найбільше до вподоби???

0

6

Кирова Анастасия написал(а):

Друзі, а яка тематика іграшок вашим діткам найбільше до вподоби???

В мене син. Тому напевно нікого не здивую, якщо скажу, що він любить різноманітні машинки по типу хот віллс, зброю іграшкову та різних там роботів. Готовий годинами із цим всім гратись! Зараз ось дуже сильно мене просить йому тоботи купити . Знаю, що сучасні хлопчики такими люблять гратися, та ще й мультик тематичний про тоботів дивитись. Ось такого йому підібрала, як на фото, буде гарним сюрпризом))
https://etoys.com.ua/image/cache/webp/catalog/toysi/product-140788-228x228.webp

0

Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Посиделочки » Дитячі іграшки

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz