Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Посиделочки » Харчування дитини

Харчування дитини

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Всім привіт. У мене двоє дітей і мене дуже цікавить тема харчування. Не знаю як правильно підійти до цього питання, чим замінити магазинні солодощі, та як навчити їх обирати здорові продукти.

0

2

Питання харчування дітей хвилює всіх батьків. Я вважаю, що це дуже важливий етап у житті дитини, вона повинна навчитись правильно харчуватись та обирати здорові продукти, оскільки це основа життя та здоров'я.

0

3

Я вважаю, що до питання харчування дітей потрібно поставитись дуже серйозно. Як на мене, саме в дитинстві закладаються основи здоров'я та харчова поведінка дитини. Тому, батьки повинні навчити своїх дітей харчуватись правильно та обирати здорові продукти для свого раціону. І навчання, в першу чергу повинно відбуватись як правильний приклад. Більше експертної інформації про харчування дітей зможете прочитати на офіційному сайті https://www.medical.nestlebaby.com.ua/, тут є розділи про харчування дітей до року, прикорм та харчування дітей старшого віку. Інформація дуже цікава та корисна для всіх батьків.

0

Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Посиделочки » Харчування дитини

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz