Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Мой стиль » Домашній інтернет


Домашній інтернет

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Нещодавно переїхали на нову квартиру, все добре, лиш потрібно змінити інтернет провайдера, бо дуже слабенький інтернет, а під час вимкнення світла його взагалі немає. Тому потрібно щось підібрати інше. Буду вдячна за рекомендації.

0

2

Оптоволоконний інтернет може працювати навіть без світла. Необхідне обладнання провайдера та користувача знаходиться в одному місці, тому відключення світла сусідніх будинків не впливає. Взагалі потрібно це питання вивчити більш детальніше.

0

3

Ми підключені до https://apelsin.net/ua/domashnij-internet/ дуже задоволена, все влаштовує, хороші тарифи, висока швидкість, при бажанні можна підключити телебачення з 160 каналами. Подробиці на сайті компанії, можна подати заявку онлайн, обравши місто на сайті. Тарифи доступні, працює безперебійно, можна легко переглядати фільми та загружати файли.

0

4

Вариантов очень много я бы вам посоветовал не экономить на этом деле, чем дороже тем лучше поверьте, там хоть поддержка работает, а на дешевых хостингах, если и отзовутся на вашу проблему, то через дня 2-3 в лучшем случае, поэтому лучше переплатить. Могу посоветовать вот ету  https://www.alexhost.com компанию.

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Мой стиль » Домашній інтернет


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz