Привіт усім! У моїй бабусі діагностували катаракту, і ми дуже хвилюємося за її здоров'я. Як проходить лікування цієї хвороби? Чи ефективні методи лікування, які зараз існують? І які можуть бути ускладнення під час лікування катаракти? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та досвід в цій справі.
Як відбувається лікування катаракти у Дніпрі?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-03-29 14:48:06
Привіт! Мій дідусь також має катаракту, і я добре знаю, як це важко. Щодо лікування, то все залежить від стадії захворювання. У більшості випадків катаракта лікується хірургічним методом - проведенням операції. У моєї бабусі операція пройшла успішно, і тепер вона бачить краще, ніж раніше. Але потрібно пам'ятати, що операція не є безрисковою, і можливі післяопераційні ускладнення.
Поделиться32024-03-29 14:49:27
Лікування катаракти - це складний та індивідуальний процес, який варіюється в залежності від стану хворого та стадії захворювання. Основним методом лікування є хірургічна операція, яка дозволяє видалити помутнілий кришталик та встановити штучну лінзу.
Поделиться42024-03-29 14:51:26
Катаракта - це захворювання ока, при якому мутніє кришталик, що призводить до зниження гостроти зору. Лікування катаракти у Дніпрі https://visium.com.ua/dnepr/ua/uslugi/l … katarakty/ зазвичай полягає в проведенні хірургічної операції - факоемульсифікації з видаленням помутнілого кришталика та встановленням інтраокулярної лінзи. Однак існують також консервативні методи лікування, такі як застосування підтримуючих окулярів або крапель для очей, які зменшують симптоми, але не виліковують саме захворювання.