Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



суши

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

привет где можно купить все продукты для суши

0

2

Здравствуйте, посмотрите тут https://petrovka-horeca.com.ua/ много разных продуктов и упаковка есть для суши. мы заказывали, остались довольны

0

3

Суші сети є найкращим варіантом покуштувати улюблені суші і роли за доступною ціною. А якщо купувати суші сети за акційними цінами, то виходить подвійна вигода. Замовити суші сети зі знижкою 30%, і безкоштовною доставкою в Києві можна в онлайн-ресторані японської кухні https://kyiv.watatsumi.com.ua/uk/produc … /aktsyia/. Люблю тут замовляти суші; смачно, доставка швидка і безкоштовна, і бонусна система вигідна.

0

4

ОО я делаю суши на заказ, мы с мужем открыли свое дело, долго решались. Но наконец-то все работает как часы)) Насчет упаковки мой вам совет берите тут   https://ukrsich.kiev.ua/shop/product-ca … lya-sushi/ советую от души, я просто столько пересмотрела поставщиков упаковок и это лучшие.

Отредактировано albelen75 (2021-06-29 20:55:48)

0

5

Всем привет. Я сама суши не делаю, предпочитаю заказывать их. Тем более что в KAIFUI SUSHI действуют различные акции по суши, роллам и пицце и всегда можно выгодный заказ сделать.

Отредактировано dawuk (2021-07-26 10:46:31)

0

6

Я тоже не готовлю суши самостоятельно, а зачем , если можно сет далб филадельфия https://sushiboss.od.ua/set-dabl-filade … p734c57c72 в Сушибосс. И наестся сколько влезет. У них всегда вкусно и готовят быстро. Уже около года только у них заказываю, всегда очень вкусно.

0

7

Я надаю переваги доставці суші. Тим більше коли замовляєш в https://sushi-pizza39.com.ua/, то доставляють менше як за годину. Самій би довелося провозитися декілька годин. А суші з доставкою - це і швидко, і смачно. Недавно в Суші-піца39 з'явилися новинки в меню, це філадельфія з манго та філадельфія гриль. Рекомендую спробувати.
https://sushi-pizza39.com.ua/image/cache/catalog/newphotosushi/filacompr/filadelfijagril-500x500.jpg

0

8

Я щиро заздрю ​​тим, хто вміє готувати цю страву. Ось скільки не пробував – у мене нічого не виходить, тож у моєму випадку простіше замовити у Львові суші https://kraftburger.ua/sushi/, ніж намагатися їх зробити знаючи, що все одно не вийде.

https://api.kraftburger.com.ua/uploads/1647982022117.webp

0

9

За ціною зараз всі суші сильно подорожчали, тож не бачу сенсу економити та платити за рис. Краще замовити cуші в Одесі https://sushiicons.com.ua/odesa/  тут та реально насолоджуватися смаком. Просто у них неймовірні суші та роли, де мало рису, а наприклад, в спрінг-ролах їх взагалі немає. Плюс до всього можна заощадити, замовивши не доставку, а самовивіз.

0

10

Проще заказать в какой-нибудь доставке готовые)

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz