Хочу щось класне подарувати чоловікові, бо він завжди до мене уважний, квіти дарує. Порадьте, що можна купити цікавого йому?
Подарунок чоловікові
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-06-07 17:23:03
А яка сума грошей у вас є на подарунок? Не заради цікавості питаю. А тому. що для класного подарунку треба мати зараз і класну! суму)
Поделиться32021-06-07 17:27:36
А яка сума грошей у вас є на подарунок? Не заради цікавості питаю. А тому. що для класного подарунку треба мати зараз і класну! суму)
Розраховую на три -чотири тисячі гривень. Максимум пять. На жаль більше не можу собі дозволити. Думала про відеореєстратор -в Фоксмарті дивилась на них. Та я в них нічогісінького не розумію.
Поделиться42021-06-07 17:42:31
Розраховую на три -чотири тисячі гривень. Максимум пять. На жаль більше не можу собі дозволити. Думала про відеореєстратор -в Фоксмарті дивилась на них. Та я в них нічогісінького не розумію.
З приводу відеореєстратора-це гарний подарунок, тим більше на вашу сумму можна купити круту модель. А ще на 3-4 тис. можна подарувати екстремальне водіння чи тест-драйв суперкара Lamborghini. Думаю, що таке сподобається точно.
Отредактировано Норузи (2021-06-07 17:44:09)
Поделиться52021-06-07 17:59:16
Вам гарні поради дали. Але я ще про одне напишу. Чоловіки люблять коли їм дарують статусні якісні речі. Наприклад, це може бути ремінь зі шкіри крокодила чи пітона https://thaiskin.com.ua/ua/remni/ Вартість якраз на вашу суму і думаю, що ваш чоловік оцінить такий подарунок.