Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » В здоровом теле - здоровый дух! » Які продукти корисно вживати для здоров'я серця?


Які продукти корисно вживати для здоров'я серця?

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Хотілося б отримати поради від людей, які розуміються на здоровому харчуванні та корисних продуктах. Що потрібно їсти, щоб не було проблем із серцево-судинною системою, які продукти для серця найкорисніші?

0

2

Ось список, це продукти для серця, які потрібно їсти якнайчастіше, щоб не було проблем із серцево-судинною системою. Найбільше лікарі та дієтологи рекомендують щодня вживати:

• Горіхи – волоські, арахіс, фісташки. У них багато вітаміну Е, який зміцнює стінки судин і знижує рівень холестерину у крові.
• Курагу (вітаміни А та В), багато магнію, калію та заліза, що зміцнюють нервову систему та підвищують рівень гемоглобіну.
• Вівсяну кашу – дуже корисний продукт для серця, багатий на клітковину, яка всмоктує холестерин та виводить його з організму.
• Авокадо – фрукт, у якому міститься багато мононенасичених жирів, що знижують ризик утворення тромбів.

Ось ще корисні продукти для серця та судин: квасоля, горох, сочевиця, оливки, гранат та родзинки. Дуже корисно також вживати рибу жирних сортів, вона багата на омега-3 кислоти.

0

3

Я считаю, что продукты нужно заказывать тут https://eco-lime.com.ua/ Качество их всегда на высшем уровне. Да и цены отличные. Поэтому, берите и пробуйте, останетесь довольны.

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » В здоровом теле - здоровый дух! » Які продукти корисно вживати для здоров'я серця?


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz