Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Киянки

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я за освітою столяр, і зараз я влаштувався на нову роботу. Інструмент має бути свій, тому я поступово оновлюю свій арсенал. Зараз шукаю якісну киянку, бажано прогумовану. Підкажіть, де це можна знайти?

0

2

А мені киянка дісталася у спадок від мого діда. Незважаючи на те що їй дуже багато років, вона продовжує мене радувати своїми високими експлуатаційними характеристиками. Я навіть не бачила як виглядають сучасні варіанти.

0

3

Зараз величезний вибір киянок представлений в інтернет-магазинах. Можна знайти моделі чисто дерев'яні, а більше вдосконалені - прогумовані. Вони мають високі технічні характеристики.

0

4

Я собі замовляв собі ось в цьому інтернет-магазині киянку https://ars.ua/instrumenti/ruchnij-inst … p:kijanka/ гумову, яка підходить для багатьох видів робіт. Особисто я її використовую при складанні меблів.
Робоча частина виготовлена з білої гуми твердістю 75 од. по Шору А, а ручка з фібергласу. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, стійкістю до забруднень та прекрасними амортизаційними властивостями.
Ручка прогумована, тому не варто боятися того, що під час роботи інструмент вислизне з рук.
https://mastertool.ua/assets/images/products/27253/02-0305.jpg

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz