Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Я тут прочитала.. » Про холодильники


Про холодильники

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Девочки, сижу дома в отпуске и так скучно. Давайте обсудим такую тему - как люди раньше без холодильников жили?
Я вот даже не представляю что бы я сейчас делала если бы у меня холодильника не было, это же наверное пришлось бы каждый день еду готовить.

0

2

Вот нашли о чем в отпуске думать. Да как жили - искали летом способы разные наверное как охлаждать молоко там или сметану. А зимой так без проблем можно продукты морозить или охлаждать - на улице к примеру.

0

3

Мне тоже интересно было бы узнать как жили в то пору когда холодильников не было. Наверное голодные все время ходили или одними сырыми овощами питались. Вот ужас

0

4

Так интересно читать про наших предков, как они жили и обустраивали свой быт. На информационном портале "Твой Холодос" https://umair.com.ua/ как люди раньше обходились без холодильников почитайте, раз вам это интересно. Я вот часто бываю за городом на даче и у нас там нет холодильника, про некоторые способы хранения продуктов без холодильника прочитала с интересом.
Но вообще то лучше когда можно зайти в магазин и купить холодильник. Так намного надежней хранить и замораживать продукты, просто отлично что изобрели холодильники в начале прошлого века!
https://i.imgur.com/wTepu0V.png

0

5

Я зараз дивлюся на нові холодильники і трохи шокований цінами. Думаю, що можливо на Чорну П'ятницю вийде взяти холодильник зі знижками. Знайшов поки що сайт, де знижки в чорну п'ятницю тут: blackfridays.com.ua. Тож у принципі у магазинах техніки мають бути цікаві пропозиції.

0

6

Поломка бытовой техники, это всегда неприятно. Есть несколько вариантов поломок. Думаю вам сможет помочь статья о ремонте холодильников профессионалами на дому - http://www.smartphone.ua/news/smarttech … 71901.html. Вызов мастера - единственное правильное решение в этом случае. Обратите внимание на сервис Master911. Они быстро и качественно решат вашу проблему. Думаю мой совет был полезным для вас.

0

7

А в мене вдома нещодавно сталась дуже не приємна ситуація. Думаю, що через скачки напруги перестав морозити холодильник та морозильна камера. Добре, що зараз погода холодна і ми з дружиною винесли усе на балкон і одразу стали шукати контакти майстрів з ремонт побутової техніки у Львові. Друзі мені порадили звернутись до компанії «БЛ Електронікс», вони роблять ремонт холодильників недорого та якісно. Майстер приїхав до нас додому, оглянув техніку та сказав скільки коштуватиме ремонт. Загалом, я повністю задоволений його роботою.

0

8

А мені новий холодильник потрібний.

0

9

Зараз техніка напевно дуже подорожчала... Я теж холодильник планую купити.

0

10

Вже обрали, якого виробника будете купувати холодильник? Як ні, раджу звернути увагу на моделі холодильників від Siemens https://bs-partner.com.ua/catalog/vstra … i-siemens/ , тут купував вбудований нещодавно. Чому я рекомендую обирати велику побутову техніку саме у магазинах BS Partner? Зверніть увагу на термін гарантії: 48 місяців. На таких умовах більше ніде не знайти техніку даної торгової марки в Україні. Вам допоможуть вигідно підібрати холодильк цієї ТМ або Bosch на однакових умовах. Доставлення є у всі регіони.
https://bs-partner.com.ua/upload/resize_cache/iblock/8dd/32wvfle1y2yd2xt3rx8unm8yp4ilddad/220_220_1/KI86SAF30U.jpg

0

11

А хто знає, де можна купити портативний холодильник? І який краще взяти?

0

12

Ванессия написал(а):

А хто знає, де можна купити портативний холодильник? І який краще взяти?

Я б вам радив в інтернет-магазині Lodka5 купити портативний міні холодильник Там широкий вибір моделей із різноманітністю функціональних можливостей. Від легких та компактних варіантів для одноденних поїздок до більш ємних та потужних холодильників для тривалих експедицій – тут представлені різні варіанти під різні потреби. Детальні технічні характеристики та описи допомогли мені вибрати саме той міні-холодильник, який відповідає моїм очікуванням.
https://lodka5.com.ua/image/cache/catalog/easyphoto/13397/avtoholodilnik-alpicool-cl30-1-jpg-1-300x300watermark.webp

0


Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » Я тут прочитала.. » Про холодильники


Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz