Доброго вечора. Ми з дружиною любимо часто ходити в туристичні походи. Хочемо купити собі новий намет, бо наш уже старий і трохи обшарпаний. Порекомендуйте будь ласка надійний магазин у Львові, де можна купити якісний намет.
Де у Львові купити відмінний намет?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-08 20:06:58
Доброго вечора і вам. Я живу у Львові і не уявляю свого життя без туристичних походів та ночівель у наметі. Нещодавно оновив свій похідний гардероб і купив собі новий відмінний намет у надійному інтернет-магазині. Якщо хочете, поділюсь з вами адресою.
Поделиться32022-10-08 20:08:21
Дякую що відгукнулися. Підкажіть, де ви купували? Хочеться взяти відмінний якісний намет, щоб прослужив не один рік. Що то за магазин? Які у ньому ціни? Вибір великий там? На яку варто звернути увагу?
Поделиться42022-10-08 20:11:37
Купувати намет раджу вам тут https://allo.ua/ua/l-viv/palatki/ це відмінний інтернет-магазин з якісними товарами та доступними цінами. Я вибрав намет Easy Camp Blazar 300 Rustic Green. Відмінний, трекінговий, тримісний. Має двошарову конструкцію, два входи, вентиляційні вікна, антимоскітну сітку, тамбур. У комплекті йде все, що потрібне для його встановлення. Як на мене, це чудовий туристичний намет. Більше вибору ви зможете побачити, перейшовши на сайт магазину. В наявності широкий асортимент. Рекомендую вам. Вдалої покупки та приємних вам походів.