Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление


Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Урожай сои

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Всем привет! Скажите, пожалуйста куда можно быстро и выгодно продать свой урожай сои? Может кто-то может порекомендовать какие-то онлайн агро-сервисы или что-то похожее на это?

0

2

Привет! Да, конечно такие сервисы существуют и я порекомендую вам тот, которым уже пользовалась сама. Это сервисе Агронайзер, именно в нем вы всегда сможете продать свой урожай выгодно или же докупить недостающие культуры, кстати, кроме этого там вы сможете купить еще много чего полезного, например, удобрения. Немного больше информации об ценах на Агронайзере есть тут - https://agronizer.ua/silgospprodukciya/ … onyashnik/, как видите, они реально очень приятные и максимально адекватные. Кстати, очень круто то, что там вы сможете выбрать урожай по сорту и даже по областям нашей страны - это реально очень удобно. Поэтому, рекомендую вам обратить внимание на мой совет. Надеюсь, что он будет полезным для вас.

0

3

Може є у вас на прикметі якісь дошки оголошень, де це можна зробити?

0

4

Робота фермера не така вже й проста як може здатися на перший погляд. Необхідно не тільки виростити і виготовити товар, але і знайти клієнта, забезпечити транспортування і багато іншого. На щастя, є сайт де публікуються агро оголошення https://agrocatalog.info/ua/ на надання різних послуг. Я як фермер користуюся цим сайтом постійно. Він мій незамінний помічник. З його допомогою, я ефективно реалізую свою продукцію і заробляю гроші.

0

5

А я добрива купити оптом хочу. Допоможіть порадами.

0

6

В інтернет-магазині «Гектар» найкращі пропозиції.  Добрива купити оптом без проблем тут можна. Варіантів різних багато. То ж в одному місці можна усе необхідне знайти. Якість у продукції хороша. І ціни недорогі. Кожне замовлення уважно обробляється. Сервіс відмінний.

0

7

Як людині потрібні вітаміни і мікроелементи, так і рослинам потрібні добрива для повноцінного росту. Більше того, рослини більшою мірою залежать від якісного харчування, оскільки вони більш чутливі та крихкі. Для підживлення ми регулярно замовляємо органічні добрива на сайті компанії Greenodin   https://greenodin.site/  , там великий вибір і ціни доступні.

0

8

Можна в магазині https://klioma.com.ua/ua/dobriva-dlia-r … _500_fw_5/  Гербіцид Гезагард 500 FW к.с., 5 л купити.Являє собою системний гербіцид вибіркової дії, що використовується для боротьби з різними видами однорічних дводольних бур'янів. Бур'яни препарат пригнічує на будь-якому етапі розвитку.
Тож кожний може спробувати на посадку.

0



Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz