Vozlublennaya - форум о женской душе.

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » В здоровом теле - здоровый дух! » Печіння і непрриємні відчуття в очах

Печіння і непрриємні відчуття в очах

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Останнім часом з'явилися неприємні відчуття в очах, очі стають червоні, відчуваю печіння, як ніби щось потрапило в око і заважає. Можливо це втома, тому що багато часу доводиться працювати в комп'ютері. Скажіть, які очні краплі можна купити і покапати, щоб ці симптоми зникли?

0

2

Я вважаю, і всім раджу, не займатися самолікуванням і не слухати порад всіх підряд. Кращий і вірний спосіб це звернутися до лікаря і після огляду, він вам поставить діагноз і призначить відповідне лікування

0

3

Це синдром сухого ока, я теж багато часу працюю за комп'ютером, погляд майже 10 годин прикутий до монітора, і у мене теж були схожі симптоми. Допомогли краплі Теалоз Дуо, капати 2 рази в день, гарний препарат, замінник сльози

0

4

Я думаю, що не варто капати в очі краплі без призначення. Краще піти до офтальмолога і перевірити зір і з'ясувати причини таких симптомів. На синдром сухого ока ваші симптоми дійсно схожі, це захворювання при якому знижується вироблення слізної плівки. Можете почитати про причини печіння в очах на сайті клініки ochiclinic

0

Вы здесь » Vozlublennaya - форум о женской душе. » В здоровом теле - здоровый дух! » Печіння і непрриємні відчуття в очах

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz