Дівчата, з чоловіком вирішили, що ми вже готові, до поповнення нашого сімейства як морально, так і матеріально. У мене вже в думках і мріях наш майбутня дитина, але так швидко зачати як я собі уявила, не вийшло, хоч спроби тривають більше пів року. Підкажіть, що може бути не так?
Не віходить завагітніти
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-06 18:11:17
А як ви до цього які використовували засоби від невчасної вагітності? Якщо ви пили протизаплідні таблетки, то вам необхідно близько пів року щоб нормалізувати свій цикл. І поки цикл не стане регулярним, то нормальної овуляції не буде, по красней мірою розрахувати її буде вкрай складно
Поделиться32022-12-06 18:25:14
У мене теж була проблема, не могла довго завагітніти. Тоді я дуже сильно переживала, що у мене проблеми або я безплідна. Мені бабуся радила після інтимної близькості полежати на спині з піднятими сідницями деякий час, я скористалася порадою кілька разів. І не знаю можливо збіг, а може і ні, але незабаром все ж завагітніла
Поделиться42022-12-06 18:27:41
Я якось з іронією ставлюся до таких порад)). Але жінки які тривалий час намагаються завагітніти і все безрезультатно, які зневірилися, то вони вже готові що завгодно робити і в яких завгодно позах лежати аби побачити 2 смужки на тесті. Але причина може бути банальна, неправильний розрахунок календаря фертильності, адже це особливий період, який потрібно знати для зачаття дитини.